Advies op maat

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Internet

Bent u op zoek naar een sterke en snelle internetverbinding? Met KPN hebt u razendsnel en betrouwbaar zakelijk internet. Met snelheden vanaf 50 Mbit/s tot maar liefst 1 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezel verbinding. Bij een zakelijk internet abonnement van KPN ontvangt u bovendien tal van extra’s zoals extra beveiliging tegen cybercriminaliteit.

Wij realiseren ons dat u misschien afvraagt welke type pakket het best bij uw wensen en eisen past. Onze medewerkers adviseren u hier graag in. Tijdens een een-op-eengesprek met een van onze adviseurs, kijken zij graag met u mee naar uw huidige situatie. Wij doen daarna ons uiterste best om de scherpste aanbiedingen voor u te vinden en denken graag met u mee.

Telefonie

Altijd én overal goed bereikbaar zijn? Met natuurlijk ook voldoende data en belminuten in uw bundel. Wij streven ernaar u te voorzien van het meest voordelige telefoon abonnement.

Landelijke Service filtert voor u de scherpste deals op het gebied van telefonie. In het dagelijks leven zijn onze telefoons niet meer weg te denken. Naast alle apps, is het onze wekker, agenda en kunnen we er ook nog mee bellen. Wat als dit allemaal zo voordelig mogelijk kan? Wij stellen u direct op de hoogte als we een verbeterd aanbod hebben. Een abonnement met 1 GB mobiel internet is voor de meesten niet meer genoeg als je overal wilt kunnen streamen. U hoeft hier niets voor te doen. Wij regelen gratis de overstap naar uw nieuwe aanbieder en vinden het belangrijk dat u een (zakelijk) mobiel abonnement hebt dat aansluit bij al uw wensen.

Interactieve TV

Met zakelijke TV van KPN kijkt u eindeloos en haarscherp televisie, helemaal op uw manier. Of u nu een kantoor aan huis hebt, vaak onderweg bent, of juist behoefte hebt aan een professionelere uitstraling op locatie met een eigen informatiezender.

Binnen KPN heeft u als klant de keuze uit verschillende producten en diensten, waarover onze specialisten u alles kunnen vertellen. Bij Landelijke Service bent u verzekerd van optimaal advies passend bij uw persoonlijke situatie.

Ook dit is KPN!

Het netwerk van Nederland

Al 130 jaar is KPN het netwerk dat Nederlanders met elkaar verbindt.

Klaar voor de toekomst

Met 5G is KPN klaar voor de nieuwste generatie mobiele telecommunicatie.

100% CO2 Neutraal

Sinds 2015 is KPN klimaatneutraal en de groenste provider van Europa.

Sociaal contact voor iedereen

Met het 'Mooiste contact fonds' stimuleert KPN al 10 jaar sociaal contact.

Heb je een vraag?
Wij staan je graag te woord!